Sommerudsalg! Spar op til 70% - Klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Blackburn Dayblazer 550 Genopladelig Forlygte

For ikke så længe siden ville det have været en drøm at få en forlygte med 550 lumen til denne pris, men nu er Dayblazer 550 en drøm, der går i opfyldelse! Med den opdaterede USB-C-stikstandard kan du altid være opladet og klar til at køre. Den har også en kraftfuld Blitz Daytime Running Mode og side synlighed, der tiltrækker bilernes opmærksomhed og lyser vejen op, selv i mørke områder under pendlingen. Dayblazer 550 er desuden IP-67 vandtæt, hvilket betyder, at den kan klare alle slags vejrforhold. Denne lygte sætter lys, hvor cyklister har mest brug for det, og er kraftig nok til at blive bemærket.

Pris: 334,95 DKK Før: 417,95
Snart udsolgt! Kun 1 stk. på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Blackburn Dayblazer 550 Genopladelig Forlygte

GenopladeligJa
IP klasseIP67
Lumen (max)550
Opladningstid3 timer
For ikke så længe siden ville det have været en drøm at få en forlygte med 550 lumen til denne pris, men nu er Dayblazer 550 virkelig blevet til virkelighed! Med den opdaterede USB-C-stikstandard kan du nemt oplade lygten og være klar til at køre.

Lygten har en højeffektiv Blitz Daytime Running Mode og side synlighed, der tiltrækker bilernes opmærksomhed og lyser din vej gennem mørke områder under din pendling. Den har også en høj kvalitet IP-67 vandtæthed, der kan modstå alle slags vejrforhold, du kan støde på under din pendling. Dayblazer 550 placerer lyset, hvor cyklister har mest brug for det, og er kraftig nok til at blive set.

Lygten oplades nemt via USB-C og har en maksimal lysstyrke på 550 lumen. Den bruger et lithium-ion-batteri og har en opladningstid på 3 timer.

Du kan montere lygten på forskellige måder, herunder en silikone svingmontering, der kan justeres til midten af vejen. Den passer til styret med en diameter på 22-35 mm og kan også fastgøres til visse hjelme. Der er også mulighed for at købe separat montering til action-kameraer og en frontmontering til styret.

Lygtens vægt er 59 gram, og den har en driftstid på op til 12 timer afhængigt af lysstyrken. Den opfylder IP-67 standarden, hvilket betyder, at den er fuldt beskyttet mod støv og grus og kan nedsænkes mellem 15 cm og 1 meter i 30 minutter uden at tage skade.


SKU027134751
EAN768686435119
BrandBlackburn
VaretypeCykellygte
Brand -> VaretypeBlackburn -> Cykellygte
Varetype -> BrandCykellygte -> Blackburn

Har du spørgsmål til varen?