OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Natjagt

Skal du på natjagt i udlandet? Så har vi et spændende udvalg af lommelygter til natjagt. De er nemme at montere på geværet og riflen. Alt tilbehør medfølger.

Lygte til natjagt

Når du skal på natjagt er det utrolig vigtigt, at have en LEDlygte der er kraftig, så du tydelig kan få oplyst dit nær område og bytte. Ofte har natjagt lygterne også en blinkefunktion, så du kan sende signal og advare andre jægere omkring et bytte, eller lyse op i en nødsituation.
Lygterne der er velegnet til at lyse på en natjagt, kan også sagtens bruges i andre situationer, såsom eftersøgning, Outdoor-entusiasten og lignende aktiviteter om natten.

På lommelygtesalg.dk består vores produktudvalg af virkelig kvalitetsbevidste jagtlygter. De er utrolig effektive og kraftfule. De fleste er dobbelt så kraftige end en almindelig jagtlygte, og gør nærmest nat til dag.
Vores produkter kan nemt monteres på våben og flere at vores natlygtesæt er inkluderet en ekstra pærer, så du nemt kan skifte til infrarød lys, så du ikke bliver opdaget af dyrene.

Vores natjagt lygter er også vandtætte, efter forskellige standarder. Nogle af vores lygter kan holde til, at komme ned til 10 meters dybde.

Hvorfor natjagt?

Nattejagt er utrolig intens. Mange tager til Sverige for at jage vildt, egle, og bjørne og Tyskland for, at jage vildsvin og ræve, som har deres aktivitet om aftenen/natten.
Der er mange spændende steder i verdenen, hvor man kan tage på natjagt, dog er det ulovligt i danmark.


Hvis har nogle spørgsmål vedrørende lygte til natjagt så skriv endelig til os via chatten til højre eller via email på kontakt@lommelygtesalg.dk
Vi sidder altid klar til, at hjælpe.
5/5 - baseret på 1 bedømmelser
Natjagt