OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Fri fragt

Nanlux DYNO 1200C 1200W LED Soft Panel - Arbejdslampe

Nanlux DYNO 1200C er en alsidig og kraftfuld LED-arbejdslampe, der kombinerer kontrol og effekt på en enestående måde. Den har en bred strålevinkel og høj lysstyrke, hvilket gør den perfekt til film, tv og medieapplikationer. Med et bredt udvalg af farvetemperaturer og forskellige tilstande kan du opnå præcis farvegengivelse og skabe imponerende lysbilleder. Lampen er også let at betjene og tilbyder mange justeringsmuligheder. Med sin robuste konstruktion og kompatibilitet med forskelligt tilbehør er Nanlux DYNO 1200C den ultimative arbejdslampe.

Pris: 109.258,38 DKK
På lager
Leveringstid 2-4 dage
Fri fragt

Specifikationer for Nanlux DYNO 1200C 1200W LED Soft Panel - Arbejdslampe

Nanlux DYNO 1200C er en alsidig og kraftfuld arbejdslampe, der giver en utroligt behagelig og blød belysning. Denne LED-softpanel er en af de mest lysstærke på markedet, takket være sin ultrabrede strålevinkel og høje lysstyrke.

DYNO 1200C er en del af Nanluxs Dyno-serie, der er specielt designet til film, tv, broadcasting og medieapplikationer. Serien giver dig fuld kontrol og enestående kvalitetsbelysning.

Dyno-serien er førende inden for ydelse og farvetemperatur, da den har en justerbar farvetemperatur mellem 2.700-20.000K og en høj effekt, hvilket gør den til en af de bedste LED-softlights på markedet.

Med en lysstyrke på imponerende 5596 lux ved 3 meters afstand med standarddiffuseren på 5.600K, leverer Dyno 1200C præcis, stabil og flimrefri belysning takket være sin avancerede software og hardware.

Dyno-serien giver dig mulighed for at vælge mellem fire forskellige farvetilstande: HSI, RGBW, Gel og XY. Disse tilstande giver dig mulighed for at blande nuancer, mætning og intensitet samt individuel kontrol af rød, grøn, blå og hvid.

Derudover har Dyno-serien 15 forudprogrammerede effekter, der kan tilpasses og gemmes. Du kan også dæmpe Dyno 1200C i et interval på 0-100 % i ultrapræcise trin på 0,1 %.

Dyno-serien har et brugervenligt menusystem med en stor LCD-skærm og nemt tilgængelige genvejstaster og kontrolknapper. Den har også et brugerdefineret bibliotek med forudindstillinger, der gør det enkelt at indlæse og gemme dine favoritindstillinger.

Når det kommer til holdbarhed, er Dyno-serien bygget til at modstå selv den mest krævende brug. Den har et robust metalkabinet og forstærkede kanter, der øger holdbarheden.

DYNO 1200C leveres med et udvalg af tilbehør, herunder softboxes, eggcrates og barndoors, der udvider dine kreative muligheder.

I kassen får du Dyno 1200C arbejdslampen, strømforsyning, tilslutningskabel, ledning, standarddiffuser, klemme til lysstativ, USB-flashdrev og brugervejledning.

De tekniske specifikationer for Dyno 1200C inkluderer en effektforbrug på 1200W, en CRI og TLCI på gennemsnitligt 95, en variabel farvetemperatur på 2700-20000K og en lysstyrke på 5596 lux ved 3 meters afstand.

Med sin kraftfulde ydelse og fantastiske blødhed er Nanlux DYNO 1200C den perfekte arbejdslampe til professionelle film-, tv- og medieapplikationer.


SKUDYNO 1200C
EAN114835
BrandNanlux
VaretypeArbejdslampe
Brand -> VaretypeNanlux -> Arbejdslampe
Varetype -> BrandArbejdslampe -> Nanlux

Har du spørgsmål til varen?