Dansk webshop
100 dages returret
Hurtig levering
Gratis fragt ved 499,-

Lommelygte til dykker

Gør oplevelsen under vandet perfekt med en lommelygte til dykning. Du finder på denne side vores udvalg af lygter til dykkere.
Fenix SD11
Vi anbefaler:

Fenix SD11
Dykkerlygte med 1000 lumen.

Der medfølger:
- Klemme
- Dykkerrem
- O-ringe
- Gummiring
- Manual
DKK 999,00
Fri fragt
Fenix SD11
Fenix SD11
DKK 999,00
På lager

Lommelygter til dykning


Med en lommelygte til dykning kan du forbedre din oplevelse under vandet. Du kan opleve dyreriget under vandet og bliv klogere på havet. Som dykker er en lygte din perfekte makker. Den er også vigtig i forhold til sikkerheden, især hvis der dykkes om natten eller i huler. Det kan som dykker være nødvendigt at have en primær og en sekundær lygte. For sikkerhedens skyld er det ofte nødvendigt at have en ekstra lygte med, hvis den primære skulle gå tabt.

Det er forskelligt hvor dybt lygterne kan gå. Dette kan læses på de enkelte varer. Dermed får du den dykkerlygte som er perfekt til dig og dine behov. Der er også forskel på dykkerlygtens lysstyrke. Det handler om hvornår den skal bruges på dagen. Skal der dykkes i dagtimerne er en sekundær lommelygte måske nok, men er det om natten bør man have så meget lys med som muligt. Skal der dykkes i grotter og huler, så er det også stærkt nødvendigt med en lygte med en kraftig lysstråle og en backup dykkerlygte.