OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

ALS

Vores udvalg af ALS lygter kan ses på denne side
ALS arbejdslygter er udstyret med den nyeste teknologi og er produceret i overlegen god kvalitet. Du får et rigtig godt produkt, hvis du vælger ALS som din næste arbejdslampe.

Arbejdslygter og lamper fra ALS


ALS er et forholdvis nyt brand, men er bygget på erfaringer fra AEC i samarbejde med SCANGRIP. Dette giver det bedste fra to verdensdele. Den kinesiske produktionsviden og den danske og europæiske indsigt i erhverv. SCANGRIP er nemlig dansk og ejet af Anders Borring. Firmaet har en historie som går 110 år tilbage og i dag har de stor succes indenfor belysning. Dette skaber de mest perfekte produkter vi længe har set i kategorien arbejdsbelysning. Det er produkter som er tilpasset det europæiske marked, hvor der er taget højde for gode lysstyrker, så der kan arbejdes ligemeget om det er mørkt udenfor. AEC blev startet i 2000 og har dermed mange års erfaring indenfor det bærbare lysområde.

Advanced Lighting Systems er det fulde navn for forkortelsen, ALS. ALS er kvalitetskontrolleret efter de højeste standarter i industrien, dermed er du sikret et pålideligt produkt. Der bliver brug den nyeste viden og de nyeste og mest innovative komponenter i arbejdslamperne. Hos ALS holder de øje med udviklingen indenfor lysdioder, så de altid er klar til at producere de bedste og kraftigste LED arbejdslamper i verden.