OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Spar
10%

Die Spiegelburg Lenny Hunter lommelygte til børn

Oplev spændende eventyr med Lenny Hunter's Mystery Crew lommelygte. Perfekt til små eventyrere med ergonomisk design og sikker håndtering.

Pris: 161,95 DKK Før: 179,00
På lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-
Ofte købt sammen med Die Spiegelburg Lenny Hunter lommelygte til børn
Findes også i disse varianter

Specifikationer for Die Spiegelburg Lenny Hunter lommelygte til børn

Dimensionerca. 15 cm, Ø ca. 7 cm
Tag med Lenny Hunter og hans Mystery Crew på eventyr med denne specialdesignede lommelygte! Den perfekte størrelse og gummioverflade sikrer et godt greb, selv under de mest spændende ekspeditioner. Med tre lysindstillinger - fuld lysstyrke, 50% lysstyrke og blinkende funktion - er denne lommelygte uundværlig for unge detektiver, der elsker at udforske og løse mysterier.

Den praktiske rem holder lommelygten lige ved hånden, så den aldrig går tabt under eventyret. Bemærk, at batterier (3xAAA) ikke er inkluderet, hvilket giver børnene mulighed for at lære at forberede deres udstyr før hvert eventyr.

Denne lommelygte er ikke kun til at belyse mørket; den åbner døren til en verden af fantasi og leg, hvor alle børn kan være en del af Lenny Hunters eventyr. Perfekt til børn fra 4 år og en fantastisk gaveidé, der stimulerer nysgerrighed og støtter børns naturlige trang til at udforske verden omkring dem.


SKU18751
EAN4029753187512
BrandDie Spiegelburg
VaretypeLommelygte
Brand -> VaretypeDie Spiegelburg -> Lommelygte
Varetype -> BrandLommelygte -> Die Spiegelburg

Har du spørgsmål til varen?