OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Spar
8%

Nanlite KIT. NANLITE BATTERY 4500MAH NP-F W/CN-58 CHARGER - Batteri

Nanlite KIT. NANLITE BATTERY 4500MAH NP-F W/CN-58 CHARGER - Batteri

**Batteri:**
Dette batteri er af typen NP-F750 Li-Ion med en kapacitet på 4.500mAh. Det er velegnet til brug med lys og paneler samt andre enheder, der bruger Sony NP-F750 eller NP-F970 batterier. Med sin høje kapacitet og lange levetid kan det levere energi til teknologien i lang tid. Det er også beskyttet mod overbelastning, overspænding og kortslutning.

**CN-58 OPLADER:**
**Dobbelt funktion**
Denne oplader kan bruges til at oplade dit kamerabatteri enten fra en computer eller et strømstik ved hjælp af en adapter (ikke inkluderet). Når batteriet er fuldt opladet, kan du bruge Micro USB til at overføre opladningen til din smartphone eller andre enheder med USB- eller Micro USB-indgang.
**Kompakt størrelse**
Med sin enkle dual-purpose-kabel og praktiske snap-case design har denne 2-i-1 oplader en kompakt størrelse på 100 x 44 x 15mm.
**Holdbar konstruktion**
Opladeren er lavet af stærkt plastik, der sikrer holdbarhed og langvarig ydeevne.
**Bred kompatibilitet**
Denne oplader kan bruges til at oplade Sony NP-serie batterier samt fungere som en power bank til opladning af en bred vifte af enheder med USB- eller Micro USB-indgang.

Pris: 622,95 DKK Før: 676,72
På lager
Leveringstid 2-4 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Nanlite KIT. NANLITE BATTERY 4500MAH NP-F W/CN-58 CHARGER - Batteri

**Batteri:**
Dette Li-Ion-batteri med en kapacitet på 4.500mAh er ideelt til belysning og paneler. Det kan også bruges med enhver enhed, der bruger et originalt Sony NP-F750 eller NP-F970 batteri. Med sin høje kapacitet og lange levetid kan du nyde energikrævende teknologi i længere perioder. Det er også udstyret med et beskyttelseskredsløb, der sikrer omfattende beskyttelse mod overbelastning, overspænding og kortslutning.

**CN-58 Oplader:**
Denne oplader har en dobbelt funktion. Du kan oplade dit kamerabatteri enten fra din computer eller en stikkontakt ved hjælp af en adapter (medfølger ikke). Når dit batteri er fuldt opladet, kan du bruge Micro USB-kablet til at overføre opladningen til din smartphone eller en anden enhed med USB- eller Micro USB-indgang. Opladeren er kompakt og måler kun 100 x 44 x 15 mm, hvilket gør den nem at transportere. Den er også konstrueret af holdbart plastik og har en bred kompatibilitet, så den kan oplade Sony NP-serie batterier samt bruges som en power bank til at oplade forskellige enheder med USB- eller Micro USB-indgang.


SKU114783
EAN114783
BrandNanlite
VaretypeBatteri
Brand -> VaretypeNanlite -> Batteri
Varetype -> BrandBatteri -> Nanlite

Har du spørgsmål til varen?